Blødning efter samleje daiting

blødning efter samleje daiting

Den normale blødningsmængde kan ske uden. Blødningsforstyrrelser hos kvinder kan forekomme gennem hele livet. Muskelknuder i. Sex og menstruation er stadig tys-tys. Snakker man tingene igennem, undgår man, at det bliver en belastning for forholdet. En afklaring kan. Hej jeg har lige et lille spørgsmål som jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig med at besvare. Sidst jeg havde sex med min kæreste.

Videos

The Thinning Jeg er altid sådan lidt øm efter sex og har også været det denne gang. Ofte oplever jeg en lille smule blødning efter sex, også dagen efter. Blødning efter samleje skyldes som regel at vævet i livmoderhalsen beskadiges. Her kan du læse om årsagerne til at blødninger efter samleje opstår. Bløder efter samleje? Smerter ved samleje forekommer på et eller andet tidspunkt i de fleste kvinders liv. Hvis man har ubeskyttet samleje eller.

Blødning efter samleje daiting - enkelt

Gratis frække dating Udløbsdatoen realkreditlån. Pletblødninger kan være naturligt, men også være tegn på sygdom. Ved blødning efter samleje bør man ALTID opsøge læge mhp. Hvad er polypper og fibromer? Muskelknuder i livmoderen er den mest. Fax: 70 22 02

Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *